NIEUWS

AfterVoiceS

optredens

Door omstandigheden is Jeroen momenteel niet meer bezig met het vormen van een nieuwe band.


Jeroen (gitaar) zoekt creatieve muzikanten voor zijn nieuwe band Stone Taxi en wel:

- Bassist(e)
- Zanger(es)
of combinatie van bovenstaande

De bedoeling is het maken van experimentele psychedelisch getinte rock composities in de sfeer van Tool, Porcupine Tree, QOTSA, King Crimson.

Gevraagd wordt creatieve verfrissende inbreng (meedenken over melodische en sferische invulling nummers).
Zanger(es) moet eigen teksten en zanglijnen kunnen schrijven.
Niveau: gevorderd of natuurtalenten. Motivatie, inspiratie en muzikale klik is belangrijk.

Wekelijks oefenen in Amsterdam West, optreden waar dan ook.

Denk je deze ingrediŽnten in huis te hebben neem dan contact op met Jeroen.


nov 08
Vanwege het gebrek aan succes en meningsverschillen over de te volgen muzikale koers hebben Floortje en Arjan besloten uit White Lily te stappen. George heeft aangegeven niet verder te willen, maar blijft wel tot er een eventuele nieuwe drummer is gevonden, aangezien Jeroen waarschijnlijk wel door wil gaan. White Lily gaat dus voor onbepaalde tijd op non-actief.

14-8-08
De cd-presentatie van AfterVoiceS zal plaatsvinden op donderdag 4 september in de Volta.
Verder zijn we geselecteerd voor de Amsterdamse Popprijs 2008. We spelen de voorronde op 17 september in Cafe Pakhuis Wilhelmina.

3-6-08
AfterVoiceS is uit en vanaf nu te verkrijgen. Artwork, teksten en overige informatie is hier te bekijken. Een releaseparty wordt nog aangekondigd.

17-4-08
White Lily's nieuwste demo ``AfterVoiceS`` nadert de voltooiing. De muziek is gemixed, gemastered en goedgekeurd door de band en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het artwork.

17-11-07
Nieuwe video's toegevoegd op YouTube van het optreden in De Blauwe Kip.

9-10-07
Vorige week in De Blauwe Kip was een erg gezellige en goeie avond, we hebben lekker gespeeld en kijken alweer uit naar de volgende gigs komende maand. We zijn gefilmd en er zijn foto's genomen, daar zal binnenkort materiaal van online komen.
Afgelopen zaterdag hebben we een photoshoot gehouden in het Westerpark voor de nieuwe demo en om goeie bandfoto's te hebben. Het was erg lekker weer en we gaan er vanuit dat de foto's goed geslaagd zijn.

6-8-07
Toegevoegd: Foto's van het optreden op Moisefestival. En de biografie is bijgewerkt.
Aangezien we nu Floortje als zangeres hebben, hebben we besloten om de nieuwe demo van haar vocalen te voorzien. Ze is nu bezig met het schrijven van teksten en zanglijnen voor de nieuwe nummers, zodat we die later dit jaar kunnen opnemen. Nog even geduld dus... :-;

24-6-07
Vanaf nu is er een video van het optreden in The Cave te zien op YouTube. Toendertijd was White Lily nog instrumentaal. Aanstaande zaterdag zullen we voor het eerst met Floortje op zang te aanschouwen zijn!

9-6-07
Toegevoegd: Foto's van het optreden in de ZSV

21-5-07
Sinds kort is White Lily weer compleet. Floortje Jansen (ex-Belle Indifference) is onze nieuwe zangeres en hier kun je meer over haar te weten komen.
Wat betreft de demo: de overdubs zijn gedaan en de ruwe mixen zijn bijna klaar om beluisterd te worden door de band.

1-4-07
We hebben de opnames beluisterd en de goeie takes uitgekozen en gezien de omstandigheden zijn we er zeer tevreden over. Op dit moment worden de opnames afgemixt door Jan Jaap en we verwachten dan ook binnenkort een zeer goede nieuwe demo.
Voor het komende optreden in de ZSV hebben we ook iets nieuws in petto. Het blijft nog even een verrassing, maar een bijzondere ervaring wordt het zeker. Kom dus allemaal!
Flyer voor de ZSV:flyer ZSV

21-2-07
De opnames zullen volgende week vrijdag 2 maart plaatsvinden in het Conservatorium Alkmaar en staan onder leiding van Jan Jaap Doeven (ex-BluesMotel, de oude band van onze bassist Arjan). Hij zal tevens, samen met ons, de opnames afmixen.

22-12-06
Het wordt weer eens tijd voor een nieuwe demo, en jawel in januari/februari zullen wij die op gaan nemen! Meer info volgt nog. In de tussentijd wenst White Lily jullie hele fijne Kerstdagen en een spetterend Nieuwjaar toe. En natuurlijk hopen we jullie allemaal te verwelkomen in The Cave op 5 januari!

22-7-06
Het gastenboek is er weer! Om de spam tegen te houden is er nu een controle ingebouwd. Hopelijk komt er nu geen spam meer in.

14-4-06
De nieuwe White Lily Website is eindelijk online. :-)

26-3-06
Toegevoegd: 2 foto's van ons optreden voor de Winston Popprijs.

27-1-06
Gastenboek is tijdelijk offline vanwege spam.

24-12-05
Flyer voor Psychedelic Sunday in Cafe Meander:flyer Psychedelic Sunday

9-9-05
Foto's toegevoegd van het concert in Cafť Ed & An.

22-6-05
Het is een tijdje stil geweest rond White Lily, maar dat gaat veranderen. In de tussentijd heeft Erik om persoonlijke redenen de band verlaten en als zijn vervanger is Arjan Kuijper (ex-Bluesmotel) aangetrokken. De huidige lineup is de sterkste die White Lily ooit gehad heeft en momenteel wordt er hard gerepeteerd om na de zomer de podia in Amsterdam en omgeving weer te voorzien van het typische White Lily-geluid.

18-2-05
Toegevoegd: 2 nieuwe nummers om te downloaden. Kijk op de downloads-pagina.

17-8-04
Foto's toegevoegd van het optreden in The End op de downloads-pagina.

8-6-04
Nieuwe domeinnaam: www.whitelily.nl !!! Update uw bookmarks! ;-)

30-5-04
Toegevoegd: foto's en filmpje van het optreden van afgelopen woensdag. Kijk op de downloads-pagina.

13-5-04
Ons volgende optreden (26-5) is niet in de Winston, maar in de Maloe Melo. Dit omdat Winston de 26e een dubbel programma had geboekt; gelukkig hebben zij een vervanging aangeboden zodat we toch op kunnen treden. We treden alsnog op in de Winston op 2-7.

7-5-04
Marloes heeft te kennen gegeven dat zij wegens persoonlijke omstandigheden voorlopig niet door kan gaan met White Lily. De band betreurt dit zeer, maar gaat vol goede moed verder.

2-4-04
Na lang zoeken heeft White Lily eindelijk weer iemand gevonden voor de vocalen! De tot nog toe onbekende zangeres Marloes Scheffer is sinds kort tot de band toegetreden. Meer informatie over haar volgt binnenkort.

3-3-04
Gastenboek toegevoegd. Laat een berichtje achter!

Where Innocence Meets Desire

15-2-04
White Lily website is in de lucht!
Nieuwe domeinnaam: www.whitelily.tk

15-1-04
Onze nieuwe demo "Where Innocence Meets Desire" is nu af. Klik op discografie voor de tracklisting, op downloads om een track te downloaden, of op contact om de demo te bestellen.